Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Δεντρολίβανο – Το βότανο που προστατεύει από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων


votanonkipos.gr
Το δεντρολίβανο είναι ένα βότανο που ανήκει στα αειθαλή φυτά και η συνηθισμένη του χρήση είναι για να δίνει περισσότερη γεύση στα φαγητά μας και κυρίως σε πιάτα που περιέχουν κρέας και ψάρι.
Παρά την υπέροχη μυρωδιά του, το δεντρολίβανο μπορεί επίσης να συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στη βελτίωση της υγείας μας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την πέψη και την κυκλοφορία του αίματος.
Μελέτες έχουν δείξει ότι το δεντρολίβανο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη συγκέντρωση του νου και της μνήμης.
Αυτό που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το δεντρολίβανο είναι ότι πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό βότανο, που βοηθά κατά της ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα κινητά μας τηλέφωνα.
Στη σύγχρονη εποχή το κινητό τηλέφωνο παίζει σημαντικό και αναπόσπαστο ρόλο στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα να είμαστε συνεχώς εκτεθειμένη στην ακτινοβολία που εκπέμπουν, όσο περισσότερο είμαστε εκτεθειμένοι σε αυτή, τόσο η υγεία μας επιβαρύνεται με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχει όμως ένας τρόπος που μπορεί να μας βοηθήσει να αμυνθούμε έστω και κατ’ ελάχιστο και να προστατέψουμε τον εαυτό μας από την ακτινοβολία των κινητών, φυσικά αυτό θα το καταφέρουμε με τη βοήθεια του δεντρολίβανου.
Το δεντρολίβανο περιέχει καρνοσόλη και καρνοσικα οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία μας, απομακρύνοντας τις ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό και αποβάλλοντας τις ανεπιθύμητες τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα.
Η χρήση δεντρολίβανου μαζί με νερό, θα αποβάλλει πιο εύκολα τις τοξίνες από τον οργανισμό και θα κάνει πιο δύσκολη τη συσσώρευση τους, χαρίζοντας μας με αυτόν τον τρόπο περισσότερη υγεία.
Συνταγή για το ρόφημα δεντρολίβανου
Θα χρειαστείτε:
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου
225 ml νερό
Διαδικασία:
Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και εύκολη, βάλτε σε ένα φλιτζάνι τα ψιλοκομμένα φίλα δεντρολίβανου και προσθέστε το νερό, αφού πρώτα έχετε φροντίσει να το βράσετε. Αφήστε το για 15 λεπτά ώστε να μπορέσει το δεντρολίβανο να αφήσει τα ωφέλιμα συστατικά του στο νερό και αμέσως μετά σουρώστε και πιείτε το ρόφημα δεντρολίβανου.
https://www.votanonkipos.gr/2015/11/%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8D.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.