Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ελπίζω να με συγχωρήσει ο Θεός που έλυσα την σιωπή μου

          ekklisiaonline.gr

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όπως μας είπε γνωστός γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες, μήνες στην χώρα μας αλλά σημασία έχει το τι ετοιμάζουν και σχεδιάζουν οι τυφλοπόντικες μεγιστάνες του πλούτου για ολόκληρο τον πλανήτη!

«Παρακαλώ νύκτα και ημέρα τον γλυκύτατο Ιησού Χριστό με δάκρυα να μην επιτρέψει να υλοποιήσουν το μοχθηρό σχέδιό τους. Τον παρακαλώ να παρέμβει δυναμικά και να δώσει τέλος στον κατήφορο της κοινωνίας μας.

Να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική των Σοδόμων και των Γομόρρων που επιβάλλουν ετσιθελικά οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. Να καθαρίσει την ήρα από το στάρι και να βοηθήσει τον Αμπελώνα Του να ανασάνει για να αποδώσει νέα πλούσια καρποφορία.

Παρακαλώ την Παναγιά μας να μας προστατεύσει. Να ικετεύσει τον Υιό Της να αποτρέψει και να καταστρέψει τα σχέδια των ανόμων. Τούς άνοιξε βλέπετε η όρεξη με την προσχεδιασμένη καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου στη Ν. Υόρκη και τώρα θέλουν να υλοποιήσουν ένα παρόμοιο με εκείνο κτύπημα αλλά με εκατομμύρια και όχι χιλιάδες θύματα.

Τότε επεδίωξαν και το πέτυχαν να αλλάξουν τα πολιτικά δρώμενα παγκοσμίως και να τσαλαπατήσουν τους διεθνείς κανόνες και τις δημοκρατικές αξίες που θέσπισαν οι ηγέτες των χωρών αμέσως μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καί τα κατάφεραν με απόλυτη γι’ αυτούς επιτυχία. Τώρα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο σχέδιο για να πετύχουν δύο συγκεκριμένους στόχους. Ο πρώτος αφορά να πληγεί η νυν ηγεσία της Ορθόδοξης Ρωσίας, η οποία αντιστέκεται με τη βοήθεια του τριαδικού Θεού στις διαβρωτικές πρακτικές της Νέας Τάξης και επιμένει να βαδίζει στις διαχρονικές δοκιμασμένες ευαγγελικές χριστιανικές αξίες.

Ναί να το γράψετε να το διαβάσουν όλοι. Τότε κατηγόρησαν τους συνεργαζόμενους μ’ αυτούς Ταλιμπάν, του στενού συνεργάτη τους Μπιν Λάντεν ότι κτύπησαν στη Ν. Υόρκη. Τώρα μηχανεύονται να κατηγορήσουν την ρωσική κυβέρνηση των δύο Χριστιανών ηγετών ότι προκάλεσε λ. χ. με τη ρίψη μίας πυρηνικής βόμβας εκατομμύρια θύματα, έτσι ώστε να στρέψουν την ανθρωπότητα εναντίον τους και να τους εξοντώσουν με το στίγμα του στυγνού εγκληματία πολέμου. Τα κατευθυνόμενα απ’ αυτούς μέσα ενημέρωσης θα αναλάβουν να πείσουν τις κοινωνίες σ’ όλα τα κράτη…

Βλέπω μάλιστα Χριστιανοί μου ως τόπο εκτέλεσης του εγκλήματος που θέλουν να κάνουν, να επιλέγουν την ευρύτερη γειτονιά μας. Ο δεύτερος στόχος τους είναι να μειώσουν δραστικά αλλά και σε βάθος χρόνου τον πληθυσμό της γης… Μη γένοιτο Κύριε». Αυτά μας είπε ο γέροντας πνίγοντας τα τελευταία λόγια του μέσα σε λυγμούς. Καί πρόσθεσε: «Ελπίζω να με συγχωρήσει ο Θεός. Έλυσα τη σιωπή που εδώ και λίγους μήνες επέβαλλα στον εαυτό μου για να βοηθήσω να μην πραγματοποιηθούν τα άνομα σχέδιά τους. Να ξέρετε η Ορθόδοξη Ελλάδα αποτελεί τα τελευταία χρόνια κέντρο του μεγάλου πειράματος που διεξάγουν.

Ήθελαν να εξοντώσουν με κάθε μέσο κάθε χριστιανική εστία αντίστασης στον ευλογημένο αυτόν τόπο. Χρησιμοποίησαν την πολιτική εξουσία προκειμένου να εκδιώξουν τον Χριστό. Βρήκαν βλέπετε πόρτες ορθάνοικτες τα ταγκαλάκια και άρχισαν να χορεύουν ανεξέλεγκτα και να παρασύρουν στον χορό τους και μεγάλο μέρος Ελλήνων Χριστιανών. Πόρτες ορθάνοικτες που προκάλεσε η απομάκρυνση του ευλογημένου αυτού λαού από την σταθερή και δοκιμασμένη στον χρόνο οδό της εν Χριστώ σωτηρίας.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται και η μαζική κατευθυνόμενη μετακίνηση λαθρομεταναστών, όσο αυτό και να ακούγεται περίεργο στ’ αυτιά ορισμένων. Η αλλοίωση των χριστιανικών αξιών και εν γένει ο Ιησούς Χριστός είναι ο βασικός στόχος όλων αυτών των μη αρεστών στο Θεό μετακινήσεων. Αλλά ευτυχώς η γλυκιά Παναγιά μας και οι Άγιοί μας εργάζονται πυρετωδώς και πολύ γρήγορα θα ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Τα προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού αλλά και συγχρόνων αγίων της Εκκλησίας μας πολύ σύντομα θα δείτε πως θα επαληθευτούν. Ως Χριστιανοί το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι νηστεία και προσευχή. Να εξομολογούμαστε τακτικά, να εκκλησιαζόμαστε, να κοινωνούμε και να θέτουμε λύπες και χαρές στα πόδια του γλυκύτατου Ιησού Χριστού ζητώντας Του να μας συντονίσει, ώστε να πράττουμε το θέλημά Του και να εργαζόμαστε για τη δόξα Του.

Γράψτέ το με μεγάλα γράμματα, όσοι έχουν ολόκληρη την καρδιά τους δοσμένη στο Θεό θα βγούν αλώβητοι από τη μεγάλη δοκιμασία που ταλανίζει και θα συνεχίζει για λίγο ακόμη να βασανίζει -ίσως και με πιο οδυνηρό τρόπο- τον τόπο μας. Οι υπόλοιποι αργά η γρήγορα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των λανθασμένων επιλογών τους. Καί βαρύ τίμημα θα κληθούν να πληρώσουν αυτοί που απροκάλυπτα εξαπάτησαν το λαό μας.

Χριστιανοί μου μην πτοηθείτε από τα οιανδήποτε εμπόδια, οικονομικά, εργασιακά, κοινωνικά σας βάζουν οι αλλοδαποί και οι εγχώριοι εκφραστές της ανομίας. Μείνετε προσηλωμένοι στη διαχείριση του σήμερα, και αγωνιστείτε στο να είμεθα καλοί εργάτες του Αμπελώνα, αφήνοντας όλα τα άλλα στον Κύριό μας. Εκείνος έχει τον τελικό λόγο στα τεκταινόμενα.

Έλληνες θαρσείτε. Μείνετε κοντά στον Χριστό και μη φοβάστε γιατί όλα θα αλλάξουν από τη μία ημέρα στην άλλη. Καλό εκκλησιαστικό έτος»

http://ekklisiaonline.gr/arxontariki/item/9462-elpizo-na-me-sygxorisei-o-theos-pou-elysa-tin-siopi-mou#sthash.QLROTO6A.dpuf   (22/12/2015)      (7/3/2018   139)   (27 Ιουλ 2020   54/203)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.