Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Φοράς Σταυρό; ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ !

Φοράς Σταυρό; ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ !

Βρίζεις το Σταυρό; ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ !

http://www.triklopodia.gr

ΣΥΝΗΘΕΣ γεγονός έγινε πλέον το να βλέπεις να διώκονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όσοι φορούν τον τίμιο Σταυρό:


Ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Φλωρίδης, (για την υπόθεση της Ι.Μ.Βατοπαιδίου)είπε στη δικαστή Μ. Ψάλτη που δικαζόταν για την υπόθεση:
"Όταν είστε στην έδρα, είναι απαράδεκτο να φοράτε σταυρό, γιατί είναι θρησκευτικό σύμβολο και επηρεάζετε"!

Η Siv Kristin Sællmann, υποχρεώθηκε να μην εκφωνεί ειδήσεις φορώντας το χριστιανικό σύμβολο έπειτα από διαμαρτυρίες οργισμένων τηλεθεατών


-Η Nadia Eweida ήθελε να φορέσει το σταυρό της, η εταιρεία όμως της το απαγόρεψε. Η Nadia... επέμενε και τελικά την έδιωξαν.

…και άλλα και άλλα πολλά…

Και ενώ κρίνεται ως απαράδεκτο και παράνομο το να φοράς Σταυρό γίνεται όμως νόμιμο και επιτρεπτό να τον βρίζεις μέσα στα πλαίσια της αποποινικοποίησης της βλασφημίας των Θείων που προωθούν τα πνευματικά πτώματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η συλλογική τους έχει την εξής βάση:
"Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.

Δηλαδή, αν του έρθει κάποιου φορολογούμενου Έλληνα πολίτη να βρίσει πατόκορφα την οικογένειά των βουλευτών αυτό θεωρείται «ελευθερία της έκφρασης;»

Επίσης λένε:
«Κατά το Ποινικό Δίκαιο η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης.. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται».
Τουτέστιν, αν βρίσουν και μπινελικόσουν τους Πατεράδες και τις Μανάδες των νομοθετών που έχουνε πεθάνει, υπάρχει καμία βλαπτική συνέπεια για αυτούς μέσα απ΄τον τάφο;

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο από βρυκόλακες Α-ΘΕΟΥΣ (χωρίς Θεό) και Α-ΘΕΟΥΣ(Δίχως φως-Τυφλούς- :από το θέωμαι :βλέπω)

Μόνο οι δαίμονες μπορούν να χαρούν από τέτοια νομοθετήματα αφού ακόμη κι αυτοί αδυνατούν να βρίσουν τον θεό μη έχοντας σώμα και στόμα.
Και βέβαια ο Θεός καθόλου δεν ζημιώνεται ούτε βάζει μαύρες πλερέζες σαν τον βρίσεις, αλλά εσύ ο ίδιος βλάπτεσαι που είναι σαν να φτύνεις τον ήλιο(θα πέσουν τα σάλια στην μούρη σου!).

Επιτέλους λίγο τιμή και σεβασμό στους τόνους αίματος που χύθηκαν από μάρτυρες και Νεομάρτυρες του Ελληνορθοδόξου Γένους μας που ούτε στα καζάνια των διϋλιστηρίων του Ασπροπύργου δεν χωρούν αλλά θα ξεχειλίσουν να φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα και να πνίξουν σαν άλλο τσουνάμι την Βουλή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.