Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος για αλλαγή φύλου: Καταρρέουμε ως έθνος – Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα – Τι απαντησε στον Ραγκούση (Βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/
«Προσβάλλει το κοινωνικό αίσθημα και δεν υπάρχει αντικειμενικότητα, είναι του ποδαριού πράγματα, υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Έχει ιδεολογικοποιηθεί το θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.Νικόλαος για το νομοθέτημα για την αλλαγή φύλου.
Σημείωσε δε πως η διάσταση που έχει λάβει το θέμα σκεπάζει σοβαρότερα θέματα όπως το συνταξιοδοτικό και το φορολογικό. Είπε ακόμη πως οι βουλευτές που το ψηφίζουν δεν το ξέρουν το νομοσχέδιο.

Εντύπωση προκάλεσε η απαντηση πως «η Εκκλησία απέχει από το να αφουγκράζεται τον παλμό του λαού και είναι αδικαιολόγητη» συμπληρώνοντας πάντως πως ούτε η κυβέρνηση το κάνει. «Δεν ακούν οι πολιτικοί τον αναστεναγμό της κοινωνίας» είπε.
Τόνισε πάντως πως η Εκκλησία έχει στους κόλπους της πολύ πιο προοδευτικό πνεύμα από ότι άλλοι φορείς. «Μην μου πείτε πως ο Άγιος Παϊσιος ήταν συντηρητικός, πως δεν καταλαβαινε αυτόν τον αιώνα. Αυτός καταλάβιανε και τον επόμενο αιώνα».
«Μας βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές. το τραβήξαν το θέμα και το πήγαν στην ομοφυλοφιλία» ανέφερε ακόμη
«Το φύλο είναι για κάποιον ιερή παρακαταθήκη» τόνισε επιπλέον και έστειλε μήνυμα πως η Εκκλησία τους δέχεται όλους
Για τη δήλωση Ραγκούση δήλωσε ενοχλημένος χαρακτηρίζοντάς την «λάθος δήλωση», αλλά συμπλήρωσε πως για να ξέρει κάποιος κάτι τέτοιο πρέπει να εχει το κλειδί του δωματίου του καθενός, «Εγώ πάντως δεν εχω δει τέτοιο πράγμα» ανέφερε
Δείτε το βίντεο
https://www.pentapostagma.gr/2017/10/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.