Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η ΧΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...


ygeia-sos.blogspot.com/
Η χαρά έχει μια πολύ θεραπευτική επίδραση στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα. Είναι μια σπουδαία βιταμίνη και ένα αντιβιοτικό.
Πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, ακόμη και κάθε ώρα, αν είναι δυνατόν.
Η χαρά είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της Φύσης. Είναι μια ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή μας μέσα από όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.

Ένας χαρούμενος άνθρωπος ακτινοβολεί θεραπευτική ενέργεια. Με την ενέργεια της χαράς, χτίζει μια ακτινοβόλα ασπίδα γύρω από το σώμα του στο οποίο τα φυσικά του όργανα και οι αδένες του προστατεύονται από ορατές και αόρατες επιθέσεις. Ένας χαρούμενος άνθρωπος προστατεύει επίσης μια ομάδα, μια οικογένεια· ακόμη και τα υπάρχοντά του αισθάνονται ασφαλή με έναν χαρούμενο άνθρωπο.
Τα ζώα λειτουργούν πιο έξυπνα στην παρουσία ενός χαρούμενου ανθρώπου. Λατρεύουν τη μυρωδιά του, λατρεύουν τα λαμπερά χρώματά του και τον υπακούουν. Ένας χαρούμενος άνθρωπος μπορεί να εκπαιδεύσει τα ζώα και εκείνα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον ευχαριστήσουν γιατί η χαρά του τα τρέφει και τους δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Τα αντικείμενα και τα ρούχα που χρησιμοποιεί ένας χαρούμενος άνθρωπος διαρκούν περισσότερο. Η χαρά του τα τροφοδοτεί και διατηρεί την μαγνητική τους αύρα υγιή.
Τα λουλούδια και τα δέντρα λατρεύουν έναν χαρούμενο άνθρωπο. Στην παρουσία ενός χαρούμενου ανθρώπου, εκπέμπουν μια επιπλέον ποσότητα ευωδιάς για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς αυτόν. Μερικές φορές ανθίζουν ακόμη και εκτός εποχής για να τον υποδεχθούν, να τον χαιρετήσουν και να εκφράσουν την αγάπη τους προς αυτόν.
Ορισμένα δηλητηριώδη φυτά δεν βλάπτουν όσους είναι χαρούμενοι. Στα φυτά δεν αρέσουν τα ζοφερά, αρνητικά άτομα· τους αρέσουν οι χαρούμενοι άνθρωποι επειδή η χαρά δημιουργεί μια αρμονική επικοινωνία μεταξύ τους. Με τη χαρά το πεδίο επικοινωνίας των φυτών εκτείνεται και αισθάνονται πιο κοντά στο ανθρώπινο βασίλειο και συναισθάνονται τις προσπάθειές του.
Τα φυτά, τα βότανα και τα δέντρα μερικές φορές εκλύουν μυστικές εκπορεύσεις σε όσους αγαπούν, για να τους θεραπεύσουν, να τους εμπνεύσουν, να τους ενθαρρύνουν και να τους κρατήσουν ζωντανούς, υγιείς και χαρούμενους. Τα φυτά, τα βότανα, οι ρίζες και τα δέντρα προσφέρουν τις θεραπευτικές τους δυνάμεις σε εκείνους που έχουν περισσότερη αγάπη και περισσότερη χαρά στην καρδιά τους.
Το ίδιο βότανο επηρεάζει τους ανθρώπους διαφορετικά. Αν ένας άνθρωπος είναι αρνητικός, γεμάτος κακή βούληση, μίσος και φόβο, το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι πολύ μικρότερο. Αλλά αν ένας άνθρωπος είναι χαρούμενος, καταναλώνει την ουσία του βοτάνου σαν φωτιά.
-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
(New Dimensions in Healing)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.