Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο εμβολιασμένος, συνειδητός ή παρασυρόμενος, μετά το εμβόλιο παρουσιάζει μια συναισθηματική ανισορροπία.

oparlapipas.gr

Η πιο σκληρή παρενέργεια των εμβολίων δεν είναι ούτε η θρόμβωση, ούτε οι αλλεργίες αλλά ούτε και η παράλυση των άκρων. Η πιο σκληρή και ίσως μη αναστρέψιμη παρενέργεια, είναι η συναισθηματική μετάλλαξη και ο υπέρμετρος ψυχισμός των εμβολιασμένων.

Ο εμβολιασμένος, συνειδητός ή παρασυρόμενος, μετά το εμβόλιο παρουσιάζει μια συναισθηματική ανισορροπία.

Δείχνει την εικόνα προς τα έξω ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος, ότι έκανε κάτι σπουδαίο, κάτι μοναδικό.

Υποσυνείδητα όμως και υπό την επήρεια του φόβου, αναζητά συνεχώς την επιβεβαίωση, ότι πραγματικά έκανε κάτι σπουδαίο και την αναζητά μέσα σε άλλους εμβολιασμένους, όποιος και αν είναι αυτός, γνωρίζει δεν γνωρίζει το θέμα, γνωστός ή άγνωστος, ειδικός ή μη αρκεί να είναι εμβολιασμένος. Η ψυχολογία της μάζας, δεν είμαι μόνος μου, είμαστε πολλοί, άρα έχουμε δίκιο.

Και ταυτόχρονα, απορρίπτει, χλευάζει, υποβιβάζει και απομακρύνει από κοντά του, οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη, οποιονδήποτε προβάλει ενστάσεις, ακόμα και αν αυτός είναι ειδικός, ακόμα και αν αυτός είναι επιστήμονας. Πρόκειται για έναν συνδυασμό αρρωστημένου εγωισμού, αρνητισμού και δογματισμού.

Αυτά που συμβαίνουν με αφορμή τα εμβόλια, δείχνουν και την ποιότητα μας, όχι μόνο ως κοινωνία, αλλά και ως μονάδες. Συγγενείς δεν μιλάνε πλέον μεταξύ τους, πρώην δυνατές φιλίες έσβησαν μέσα σε λίγες γραμμές μιας ανάρτησης, συνάδελφοι δεν ανταλλάσσουν καλημέρα στον εργασιακό τους χώρο, ο αρνητής του εμβολίου είναι εχθρός, είναι επικίνδυνος μόνο ο εμβολιασμένος είναι πλέον φυσιολογικός άνθρωπος και αποδεκτός στον κύκλο τους, μόνο ο εμβολιασμένος έχει δικαιώματα να συμμετέχει στην ζωή.

Ο αρρωστημένος εγωισμός τους, δεν τους επιτρέπει πλέον να στείλουν μια ευχή, ένα χρόνια πολλά στην γιορτή σου ή στα γενέθλια σου, δεν τους επιτρέπει να σου πουν ένα "γεια" στον δρόμο. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζητούσαν τις συμβουλές σου ακόμα και για τα πιο απλά θέματα, σήμερα δεν θέλουν να σε βλέπουν στα μάτια τους, δεν υπάρχεις πλέον. Να γελάς ή να κλαίς;;;

Φυσικά δεν πρέπει να κρατάς κακία σε κανένα αντιθέτως να εύχεστε ο Θεός να είναι μαζί τους και μέσα στα προνόμια που θα δώσει η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους (ταξίδια, ελεύθερη μετακίνηση, δωροεπιταγές σε Super Market κλπ.), να συμπεριλάβει και συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης για επαναφορά συναισθημάτων και συνείδησης στο επίπεδο της προ κορωνα-εποχής.

Ελληνικός νους

http://www.oparlapipas.gr/2021/06/emvoliasmenos.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.