Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Προσευχή, το ισχυρότερο εμβόλιο κατά της πανδημίας

 

vimaorthodoxias.gr

”Προσευχή αδελφοί μου ο ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ περιμένει να τον πλησιάσουμε ποιο δυνατά. Μιλήσατε ποιο δυνατά και με ποιο μεγάλο ζήλο στα ώτα του. Σταματήσατε την φλυαρία προς τα αυτιά των ανθρώπων. 

Όλα αυτά τα χρόνια αυτό κάναμε και ακόμα και τώρα αυτό κάνουμε φλυαριες και μπλα μπλα. Αφήστε όλους αυτούς που αμφισβητούν η έχουν άρνηση σε εκείνον.

Ας μείνουν στις δικές τους απόψεις και θέσεις για το πως πρέπει να λατρεύουμε τον ένα και μοναδικό γλυκύτατο Ιησού Χριστό. Όλοι αυτοί που είναι αρνητές λένε ότι πιστεύουν με τον δικό τους τρόπο εμείς ομολογιακά ας πούμε πως λατρεύουμε και πιστεύουμε με τον τρόπο που μας διδάσκει εκείνος μέσα από τα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και από τον Θειο λόγο του.

Εκείνοι ας κάνουν την δουλειά τους όπως γνωρίζουν και Εμείς την δική μας ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ. ΠΡΟΣΕΥΧΉ. ΔΆΚΡΥΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΩΣΤΆ.

Η ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΊΣΗ είναι μπροστά μας ο καθένας θα την βρει αναλόγως. Αδελφοί μου ενωμένοι καρδιακά ας γονατισουμε μπροστά στο εικόνισμα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΌΚΟΥ κάθε βράδυ ενωμένοι δια ενός στόματος μια ψυχής μιας καρδιάς ως πύρινη δέσμη.

10.00 ΜΜ να διαβάζουμε τους χαιρετισμούς της Παναγίας Μας. Ανάψατε το καντήλι σας το θυμιατό σας γεμίστε αέρα και σύμπαν με ευωδιά με προσευχή και τότε να ξέρετε κάθε κακό κάθε λοιμική νόσος καθε κίνδυνος θα κατατροπωθει.

Υπάρχει Ελπίδα υπάρχει Φως υπάρχει Οξυγόνο υπάρχει Φαρμακον υπάρχει Εμβόλιο λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΆΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΎ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΌΛΟΙ”.

ΧΑΙΡΕ ΝΎΜΦΗ ΑΝΎΜΦΕΥΤΕ

ΚΎΡΙΕ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΈ ΕΛΈΗΣΟΝ ΜΕ.

ΆΓΙΟΊ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΏΝ.

Π. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.vimaorthodoxias.gr/prosefxes/prosefchi-to-ischyrotero-emvolio-kata-pandimias/?fbclid=IwAR2iW7prOGxLXMH4zWevo9sX6yssEQca_WsLJVLUXsxdmWMlfLcg-Z8AkOs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.