Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: «Εγώ εδώ μένω, μου αρέσει πολύ εδώ…»

ieramonopatia.gr

Μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού μας το 2003, παρουσίασα κάποιες αλλοιώσεις στην μήτρα, οι όποιες ανησύχησαν τον γιατρό μου.

Χρειάστηκε τότε να γίνει μια μικρή επέμβαση, ώστε να αφαιρεθούν αυτές οι αλλοιώσεις. “Έτσι κι έγινε. Μετά την επέμβαση χρειάστηκε να γίνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα έπαιρναν κάποιες μέρες για να βγούν. Οι γονείς μας κι εμείς είχαμε φοβηθεί πολύ.

Στο σπίτι μας είχαμε ένα ρίνισμα από την καρδιά του αγίου Λουκά. Την ημέρα που έγινε η επέμβαση, ήλθε στο σπίτι η πεθερά μου, η οποία δεν ήξερε ότι είχαμε αυτή την ευλογία του αγίου Λουκά.

Μας είπε τότε ότι είδε ένα παράξενο όνειρο, που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Μας είπε ότι είχε έλθει στο σπίτι μας και είδε να βγαίνει από το δωμάτιο μας ένας ψηλός ξανθωπός γιατρός, που εμοίαζε σαν ξένος. Του είπε να καθίσει και τον ρώτησε με αγωνία:

-Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με την Κ.; Τί έχει; Εκείνος απάντησε:

-Δεν έχει τίποτα. Θα γίνει καλά. Τον ξαναρώτησε:

-Γιατρέ μου, πώς μπήκατε μέσα; Ποιός σας άνοιξε; Και αυτός απάντησε:

-Έγω εδώ μένω. Μου αρέσει πολύ εδώ.

Είχαμε με τον σύζυγό μου πολύ προσευχηθεί στον Άγιο Λουκά και συγκλονίστηκα όταν άκουσα όλ’ αυτά. Μίλησα στην πεθερά μου για τον Άγιο και για την ευλογία που είχαμε μέσα στο σπίτι μας…

Διάβαζα τότε και το βιβλίο με το βίο του Αγίου Λουκά. Όταν το τελείωνα βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, που ήταν αρνητικά.

Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά για την θαυμαστή του επέμβαση.

Κ.Λ.. Αθήνα

https://ieramonopatia.gr/diafora/thaumata/agios-loykas-o-iatros-ego-edo-meno-moy-aresei-poly-edo/?fbclid=IwAR0BiBNARukx3doB3QTJMsjw6mVHPtnh0sLcPKZ-WoxEh3MdvTqUedrzcGQ    (30 Νοε 2020   53)   (17 Αυγ 2022   31/89)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.