Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Tαπείνωσε τον Μακρόν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο ο Κροάτης Μίσλαβ Κολόκασιτς: «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή»

primenews.press

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić μιλώντας στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν, καθώς κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρομοίασε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με θανατική ποινή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόεδρε Μακρόν, με δεδομένους τους πολλούς περιορισμούς των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: ως πρόεδρος της ΕΕ, σας παρακαλώ να κάνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνατε στη Γαλλία.

Είπατε σήμερα ότι είστε υπερήφανος που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ευρώπη. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει λόγω παρενεργειών των εμβολίων. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή και εκτέλεση για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες. Ως εκ τούτου, κάθε πολίτης πρέπει να συνεχίσει να έχει την επιλογή.

Ο φόνος είναι φόνος.

Όσοι από εσάς δεν το γνωρίζετε αυτό και δεν έχετε ενημερωθεί, θα πρέπει να δείτε τα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).

Σας ευχαριστώ».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

 Ευρωβουλευτής Μίσλαβ Κολόκασιτς προς Μακρόν: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή

https://primenews.press/mkolakusic-macron-eurokoinovoulio-emvolia/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.