Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι Εξωγήινοι Και Ο Άγιος Πορφύριος Ο Καυσοκαλυβίτης

orthodoxia.online
Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα μας λένε πολλοί και θα συμφωνήσουμε εν μέρη, τι έλεγε όμως ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης για αυτά τα φαινόμενα.
«Αυτά όλα να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σε άλλον πλανήτη δεν υπάρχει…»
Εξωγήινοι:
Ο κόσμος της παραίσθησης!!
Αλίμονο που έχει καταντήσει ο άνθρωπος!
Να ψάχνει για σωτήρες σε άλλους πλανήτες.

Να εμπιστεύεται ό,τι του πλασάρουν, αβασάνιστα. Να μην έχει πλέον που την κεφαλήν κλίνει. Να περιμένει λέει την σωτηρία του, από τους άλλους πλανήτες.
Από πιο «εξελιγμένα» όντα.
Τελικά τα πάντα γίνονται για να παρασύρουν τους ανθρώπους μακρυά από τον αληθινό Θεό.
Όλα για να υποδουλωθεί ο άνθρωπος σε αποκρυφιστικά, δαιμονικά και παραφυσικά φαινόμενα.
Τί θα κερδίσεις άνθρωπε, εσύ που εγκατέλειψες τον Χριστό και κυνηγάς την σωτηρία αλλού;
Εσύ που λες πως δεν υπάρχει τίποτα, πως δέχεσαι τώρα αβίαστα το τίποτα; Γνωρίζεις τί κάνεις;
Μήπως θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο από τους αγίους, που μας προειδοποιούν αιώνες τώρα για τα τεχνάσματα αυτά, και τη δαιμονική απάτη;
«Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε…»
῞Ηξει δὲ ἡ ἡμέρα Κυρίου ὡς κλέπτης ἐν νυκτί, ἐν ᾖ οὐρανοὶ ροιζηδὸν παρελεύσονται, στοιχεῖα δὲ καυσούμενα λυθήσονται, καὶ γῆ καὶ τὰ ἐν αὐτῇ ἔργα κατακαήσεται. (Β’ Πέτρου 3,10)
Τά U.F.O. εμφανίζονται για πρώτη φορά το 1948 με μορφή ιπταμένων δίσκων, τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, και γίνονται άφαντα μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων. Η παρουσία των φαινομένων αυτών, κατά την γνώμη πολλών Αγιορειτών πατέρων αλλά και άλλων πνευματικών προσώπων, είναι ότι όλα αυτά είναι μετασχηματισμοί δαιμόνων και ανήκουν στα προαναγγελλόμενα σημεία πού είπε ο Χριστός, όταν ρωτήθηκε για την συντελεία του κόσμου, «φόβητρα και σημεία απ΄ουρανού μεγάλα έσται ». ( Λουκάς κα΄11).
Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι δαίμονες μπορούν να πάρουν την μορφή ακόμη και « αγγέλων φωτός».
«Γρηγορείτε λοιπόν και προσεύχεσθε» (Μαρκ. ιδ’38), είναι το πρόσταγμα για να μην έχουμε πειρασμούς στην Πίστη μας. Να προσευχόμαστε για να μην εισέλθουμε στον πειρασμό του δαίμονα της βλασφημίας και της οίησης.
Να προσευχόμαστε να μην δούμε, κατά παραχώρηση του Θεού, τους φανερούς πειρασμούς των … αισθήσεων, που ο διάβολος ξέρει πως να δημιουργεί όταν το επιτρέπει ο Θεός λόγω των ανόητων λογισμών που καλλιεργούμε…
Να προσευχόμαστε λοιπόν έτσι ώστε να μην έχουμε πειρασμούς της ψυχής μέσα από αμφιβολίες και προκλήσεις, με τις οποίες η ψυχή σύρεται βίαια σε μεγάλη σύγκρουση.
Αμήν.
http://www.orthodoxia.online/2017/12/01/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.