Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος: Η οικογένεια εν πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)


ekklisiaonline.gr
Παραθέτουμε βίντεο ομιλίας στην Αργολίδα εις την οποία καθήλωσε τους πιστούς ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος. Η τρίτη συνάντηση για την εφετινή περίοδο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα Αργολίδος . ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου καὶ Σιατίστης Παύλος, σε μία κατάμεστη αίθουσα , αναπτύξει το θέμα: «Η οικογένεια εν πορεία».
Δείτε την ομιλία στην οποία είχε καθηλώσει ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος.
  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος Ιωάννου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1947, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.Από την Θεολογική σχολή Αθηνών αποφοίτησε το 1971. Χειροτονήθηκε διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος.
Εργάσθηκε ποιμαντικά στην εργατούπολη του Μαντουδίου για μία 25ετία. Από το 1998 υπηρέτησε ως γραμματέας της «Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος» της «Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου και Οικογενείας», των «Συνοδικών Υποεπιτροπών επί των Ολυμπιακών Αγώνων», της χρηματοδοτήσεως των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης, για την απόκτηση του τρίτου παιδιού και αυτής των Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Επίσης, υπηρέτησε για τρία χρόνια ως Διευθυντής Κατηχήσεως της Αποστολικής Διακονίας και Διευθυντής της Σχολής Κατηχητών και του Φροντιστηρίου Επιμορφώσεως Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας.
Διετέλεσε παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος και συνεχίζει να κάνει εκπομπές στο Ρ/Φ σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» και στο Ρ/Φ σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία».
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/mitropolitis-siatistis-pavlos-i-ikogenia-en-poria-vinteo/?fbclid=IwAR0VfsHj1sgx47Wo3hLwgbpk9awDvu_YMqZ8GR90yO3wFJBof03-pmdyyfU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.