Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΚΑΘ. LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR (ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ): «Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ! ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!»

romioitispolis.gr

Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες!!!

Ο Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media)

Δηλώνει μ΄έμφαση : “αυτό είναι πολύ απλό οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς..ο ιός έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ..οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό.”

Για το μαζικό εμβολιασμό είπε:

Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό, απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή.

Το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media)

https://youtu.be/KrIoPIQZmUE

Καταγγέλει το πιστοποιητικό διαβατήριο εμβολιασμού.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος και σκανδαλώδες θα έχουμε ολοένα και περισσότερα ατυχήματα (παρενέργειες) δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή” τονίζει.

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου Λιέγης Μόντρεαλ Μπολόνια Βηρυτού Αθηνών –Καποδιστριακού,ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κλπ.

Pr Montagnier : "C'est très simple Les variants viennent des vaccinations "

https://romioitispolis.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8-luc-m%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1g%ce%bd%ce%b9%ce%b5r-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.