Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Η μόνη μελέτη στον κόσμο από το MIT που ξεσκεπάζει τα εμβόλια θανάτου και μετάλλαξης DNA.

trelogiannis.blogspot.com

Ότι σας λέμε δηλαδή εμείς εδώ και μήνες διαισθητικά, και λόγω μελέτης και ακρόασης πραγματικών ανθρωπιστών επιστημόνων.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από ερευνητές του ΜΙΤ και της Immersion Health, Πόρτλαντ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες των εμβολίων mRNA που αναπτύσσονται σήμερα κατά της νόσου COVID-19.

Τα ευρήματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό με κριτές: International Journal Of Vaccine Theory, Practice And Research.

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/29.

Η ομάδα μελέτης εξέτασε τόσο τα συστατικά όσο και την επιδιωκόμενη βιολογική απόκριση σε αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής της ίδιας της πρωτεΐνης spike, καθώς και την πιθανή σχέση τους με ένα ευρύ φάσμα τόσο οξέων όσο και μακροχρόνιων προκαλούμενων παθολογιών, όπως διαταραχές του αίματος, νευροεκφυλιστικές ασθένειες και αυτοάνοσα νοσήματα.

Μεταξύ αυτών των πιθανών επαγόμενων παθολογιών, η ομάδα τόνισε τη σημασία των αλληλουχιών αμινοξέων που σχετίζονται με την πρωτεΐνη πριόν εντός της πρωτεΐνης spike.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα μελέτης παρουσίασε επίσης μια σύντομη ανασκόπηση των μελετών που υποστηρίζουν τη δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο, με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.

Υπήρξε κάποια κύρια κάλυψη αυτών των ισχυρισμών για τη διασπορά των σωματιδίων spike από εμβολιασμένα άτομα, την οποία ορισμένοι ειδικοί είχαν απορρίψει στο διαδίκτυο ως απλώς ψεύτικους ισχυρισμούς και ανοησίες, αλλά αυτό το νέο εύρημα της μελέτης δείχνει το αντίθετο.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η μελέτη αντιμετωπίζει επίσης τις ανησυχίες ότι αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να τροποποιήσουν το DNA των ατόμων που λαμβάνουν τον εμβολιασμό. Παρόλο που δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν οριστικά ότι αυτό συμβαίνει, οι ερευνητές παρέχουν ένα πιθανό σενάριο, το οποίο υποστηρίζεται από τις προηγουμένως καθιερωμένες οδούς μετασχηματισμού και μεταφοράς γενετικού υλικού, σύμφωνα με το οποίο το mRNA που εγχέεται θα μπορούσε τελικά να ενσωματωθεί στο DNA των γεννητικών κυττάρων για τη διαγενεακή μετάδοση.

Η ομάδα μελέτης δεν διατυπώνει απλώς αβάσιμες ή μη επιστημονικά τεκμηριωμένες προειδοποιήσεις, αλλά μάλλον ζητά περισσότερες μελέτες για την αντιμετώπιση των ανησυχιών αυτών και για περισσότερη επιτήρηση που θα συμβάλει στην αποσαφήνιση των μακροχρόνιων επιπτώσεων αυτών των εμβολίων, τα οποία στην πραγματικότητα είναι απλώς πειραματικά φάρμακα, και θα επιτρέψει πραγματικά στο ευρύ κοινό να εκτιμήσει καλύτερα την πραγματική σχέση κινδύνου/οφέλους αυτών των νέων τεχνολογιών.

Αντί για την ανασκόπηση της μελέτης, το Thailand Medical News συμβουλεύει θερμά όλους να διαβάσουν ολόκληρη τη μελέτη, καθώς είναι η μόνη δημοσιευμένη μελέτη μέχρι στιγμής που παρέχει μια πλήρη εικόνα για το τι πραγματικά είναι τα εμβόλια mRNA και πώς λειτουργούν αυτά τα εμβόλια και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες με βάση επιστημονικά στοιχεία, αλλά και με βάση προηγούμενες δημοσιευμένες μελέτες που αφορούν συγκεκριμένα θέματα.

Η μελέτη αυτή είναι απαραίτητο να διαβαστεί από κάθε γιατρό, ιατρό, ερευνητή, δημοσιογράφο, κυβερνητικές αρχές που εμπλέκονται στην προμήθεια εμβολίων, όσους έχουν εμβολιαστεί και όσους σχεδιάζουν να εμβολιαστούν ή εμπλέκονται στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα εμβόλια για την οικογένεια ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παρακαλούμε βοηθήστε να μοιραστείτε αυτή τη μελέτη με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθώς ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μηχανές αναζήτησης με συμφέροντα σταματούν την κοινοποίηση τέτοιων δημοσιευμένων μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους!

Η μελετη ΜΙΤ σε pdf: https://katohika.gr/wp-content/uploads/2021/05/23-Article-Text-102-1-10-20210514.pdf

Μετάφραση ενός αποσπάσματος:

(Το paper μελετάει κυρίως της Moderna και της Pfizer οπότε λέει) “Θα αναφέρουμε όμως επιγραμματικά και λίγα πράγματα για τα άλλα δύο εμβόλια που διατίθενται τώρα υπό καθεστώς εκτάκτου ανάγκης και ας μην έχουν περάσει την τρίτη φάση προκλινικών δοκιμών. Αυτό της Johnson and Johnson και της Astrazeneca. Παρότι δεν έχουν περάσει από επαρκείς δοκιμές, θα αναφέρουμε ορισμένες πληροφορίες και για το πως παράγονται αυτά.

Αυτά τα εμβόλια βασίζονται σε μία δυσλειτουργική μορφή ενός αδενοϊού, ενός ιού τύπου διπλής έλικας DNA που προκαλεί κοινό κρυολόγημα. Ο αδενοϊός έχει μεταλλαχθεί γενετικά με διττό τρόπο, έτσι ώστε να μην μπορεί να αναπαραχθεί ο ίδιος μέσω της αφαίρεσης κρισίμων γονιδίων του, και το γονιδίωμα του έχει ενισχυθεί με τον κώδικα παραγωγής της πρωτεϊνης ακίδας του SARS-COV-2 (που προκαλεί την λοίμωξη COVID-19).

Η παραγωγή του Astrazeneca περιλαμβάνει αθανατοποιημένα (μη αποπτωτικά, δηλαδή καρκινικά) κύτταρα από κυτταρικές σειρές που ονομάζονται Ανθρώπινες κυτταροσειρές του ύπατος υπ’αριθμόν 293 (συκώτι εκτρωμένων μωρών με δύο λόγια).

Οι κυτταροσειρές αυτές, καλλιεργούνται μαζί με τους “αδρανοποιημένους” αδενοϊούς. Η κυτταροσειρά είχε μεταλλαχθεί από τους επιστήμονες στην δεκαετία του 70, ενισχύοντας το DNA των κυττάρων με κομμάτια γενετικού κώδικα αδενοϊών, οι οποίοι των προμηθεύουν με τα υπολειπόμενα γονίδια που επιτρέπουν τον πολλαπλασιασμό του δυσλειτουργικού ιού.

Η Johnson’s and Johnson’s χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνική αλλά “δανείζεται” τα εμβρυωνικά της κύτταρα από την αναπνευστική οδό εκτρωμένων βρεφών.

Επειδή αυτές οι τεχνολογίες απαιτούν την χρήση τροποποιημένων ανθρώπινων καρκινικών κυττάρων, ελοχεύει ο κίνδυνος επιμόλυνσης του DNA σας καθώς και της εισβολής στο σώμα, πλείστων άλλων μολυσματικών παραγόντων.

Τα Media έχουν δείξει μεγάλο ενθουσιασμό για αυτές τις νέες τεχνολογίες, αλλά φαίνεται να ανγοούν την πολυπλοκότητα των δυνατοτήτων του ανθρωπίνου σώματος σε έκφραση ποικίλων αντιδράσεων, ως προς τα ξένα mRNA καθώς και έναντι όλων των άλλων εκδόχων των εμβολίων, που έχουν αφάνταστες προεκτάσεις πολύ πέρα της απλής παραγωγής της πρωτεϊνης ακίδας!!!”

Και αυτά είναι απλά ένα κομμάτι μόνο από όσα γράφουν οι Επιστήμονες. Απορώ αν σας τα απαγγέλαν όλα αυτά οι γενοκτονο-πλασιέ, την ώρα πριν τα κάνατε, πόσοι από σας θα εξακολουθούσατε να τα κάνετε. Φαντάζομαι με την κατά Θεόν επιτρεπτή μωρία και οκνηρία σας, πολλοί ακόμα θα βαδίζατε ντουγρού για τον γκρεμό. Όπως και νά χει φαντάζομαι τα δημοσιογραφάκια στην tv που παίρνουν τα εκατομμύρια των ρόθτσιλντ μάλλον ξεχάσαν να σας τα αναφέρουνε…. .

katohika.gr

http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/mit-dna.html?m=1

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.