Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Γονιδιακή παρέμβαση και όχι εμβόλιο, το σκεύασμα της Pfizer | Διακεκριμένη Γαλλίδα Γενετίστρια αναλύει

aristeia.site

Η Alexandra Henrion-Caude, Γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες, Διευθύντρια του Διεθνούς Ερευνητικού Ινστιτούτου SimplissimA, καλεσμένη του Jean-Marc Morandini στο CNews, ξεδίπλωσε την επιστημονική αλήθεια για την φύση και τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει το σκεύασμα της Pfizer/Biontech.

Τα νέα είναι μάλλον ανησυχητικά. “Δεν πρόκειται για εμβόλιο”…

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, τόνισε ότι το εμβόλιο της Pfizer με επέμβαση στα ριβοσώματα των κυττάρων, θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας» και ότι καθαρά μιλώντας δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας».

«Είμαστε σ΄ένα ιστορικό που δεν έχουμε ξαναδεί, σ’ επιτάχυνση διαδικασιών ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς όλες οι φάσεις, όλα τα εμπόδια που έχουμε συνηθίσει να περνάμε τα υπερπηδήσαμε κακώς. [Υπάρχουν] προβλήματα ασφάλειας. […] Σε αυτό το στάδιο, δεν μπορούμε απολύτως να εμπιστευτούμε αυτό το εμβόλιο.[…]

Γενετική μηχανική, όχι εμβόλιο

Λέμε ‘εμβόλιο’, δεν είναι εμβόλιο. Ένας τρόπος να το πούμε, θα ήταν ότι είναι γενετική μηχανική, είναι προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία […] Αυτό γίνεται περίπου μετά από τριάντα χρόνια από τότε που δοκιμάσαμε να αναπτύξουμε αυτές τις γονιδιακές θεραπείες για σοβαρές ασθένειες.

Εδώ μας λένε ότι πρόκειται να εγχύσουμε πληροφορίες νουκλεϊνικού οξέος για πρώτη φορά, επομένως μια γενετική πληροφορία, και ότι όλα θα πάνε καλά»…

https://aristeia.site/archives/36286?fbclid=IwAR3zS1vk2SmsDmURtVwyoYQwQDvYlUyLqlaTq-8X3IkD07KPDBNO0Z5PLJc

 

Alexandra Henrion-Caude "On est dans une science archaïque au moment de la science la plus moderne"

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.